В окупованому Криму звалився гелікоптер - що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму звалився гелікоптер - що сталося

В окупованому Криму звалився гелікоптер - що сталося
Джерело:  online.ua

В анексованому російською владою Криму в аварію потрапив військовий гелікоптер Мі-35. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За відомостями джерел, інцидент стався неподалік від Джанкоя. Травми отримали троє людей, наразі їх госпіталізували у важкому стані.

Стверджується, що "політ був узгоджений та виконувався у плановому режимі".

Відомості про подію підтвердили у центрі медицини катастроф Криму. Звідти спрямували три бригади "швидкої допомоги".

Водночас військове командування пояснило — нібито гелікоптер летів "пустий", без амуніції, на землі руйнувань не сталося. На місце аварії спрямували представників ВПС та ППО у складі комісії.

Існують дані, що гелікоптер здійснив "жорстку посадку" на військовому аеродромі окупантів.

Військовий гвинтокрил Мі-35М - це засіб для транспортування вантажів, військовослужбовців-десантників, поранених або для підтримки наземних військ, знищення ворожої бронетехніки.

Нагадаємо, з початку окупації Криму у лютому 2014 року російське командування перекинуло на пів острів безліч військової техніки та військовослужбовців. Офіційний Київ неодноразово виступав проти мілітаризації регіону.

Як повідомляв ONLINE.UA, окупаційна "влада" українського Криму знову збунтувалася проти росіян. Так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов поскаржився, що майже всі нелегальні мініготелі забиті російськими туристами, які завозять коронавірус на пів острів. Він пригрозив усім масовими перевірками й штрафами через порушення карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?