Я завжди йду вбивати: Конору МакГрегору гучно кинули виклик на ринг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я завжди йду вбивати: Конору МакГрегору гучно кинули виклик на ринг

Я завжди йду вбивати: Конору МакГрегору гучно кинули виклик на ринг
Джерело:  online.ua

Американський боксер Оскар Де Ла Хойя кинув зухвалий виклик бійцю UFC Конору МакГрегору. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підкаст CBS Sports 'State of Combat, учасником якого став американець.

За словами колишнього чемпіона світу, йому знадобляться лише два раунди для перемоги над скандалістом-ірландцем.

"Два раунди. Послухай, два раунди. Вам потрібно знати про мене одну річ – я завжди йду вбивати. Подивіться на Конора МакГрегора – мені він подобається в октагоні, я його поважаю і постійно дивлюся його бої. Але боксерський ринг – це зовсім інша історія, зовсім інша", - зазначив Де Ла Хойя.

Напередодні МакГрегор уже відреагував на провокацію американського спортсмена.

"Я приймаю твій виклик, Оскар Де Ла Хойя", – написав він у Twitter.

Слід нагадати, що ірландець раніше намагався розпочати професійну кар'єру у боксі. Він зазнав катастрофічної поразки від Флойда Мейвезера влітку 2017 року. Бій завершився під час 10-го раунду технічним нокаутом — рефері власноруч зупинив бій.

Конор МакГрегор відомий у професійному спорті не тільки своїми серйозними навичками, але й поведінкою. Він любить влаштовувати шоу та скандали під час кожного публічного заходу — чи то сам бій, чи то пресконференція напередодні.

Як повідомляв ONLINE.UA, пандемія коронавірусу COVID-19 деструктивно вплинула на стан професійного спорту. Нещодавно представники Світової боксерської ради змінили правила проведення боїв. За даними медіа, оновлений протокол вже надіслали усім промоутерам для ознайомлення. У чому полягають зміни — в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?