Ексглава МЗС Австрії офіційно стала путінською пропагандисткою - росіяни в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

Ексглава МЗС Австрії офіційно стала путінською пропагандисткою - росіяни в шоці

Ексглава МЗС Австрії офіційно стала путінською пропагандисткою - росіяни в шоці
Джерело:  online.ua

Колишня глава МЗС Австрії Карін Кнайсль, яка прославилася танцями на своєму весіллі з президентом Росії Володимиром Путіним, офіційно стала путінською пропагандисткою. Тепер вона буде писати колонки для кремлівського мовника Russia Today (RT), який неодноразово ловили на маніпуляціях і поширенні російської пропаганди у всьому світі. Про це повідомила головна редакторка російського ЗМІ Маргарита Симоньян, передає ONLINE.UA.

"Та сама ексміністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, з якої на її весіллі танцював Путін, тепер буде писати для нас авторські колонки", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що Кнайсль вже написала свою першу статтю для пропагандистського ЗМІ. У ній йшла мова про те, як пандемія коронавіруса вплине на світовий ринок автомобілів. У замітці її титрують як "аналітика в сфері енергетики та автора книг". Росіяни в шоці від змісту статті - вони пишуть, що там викладена повна нісенітниця.

"Хто дівчині платить, той її і танцює", "Гроші роблять з таких дам дворових собак", "У яку ціну буде опіум для народу?", "Практично впевнена, що вона ніколи не напише нічого розумного. Так що - сумнівне "придбання" для РФ","Розкрилася тухла консерва"," Ще одна буде жити за наші податки","Як все передбачувано ...", - коентують працевлаштування Кнайсль росіяни.

Нагадаємо, Карін Кнайсль була міністром закордонних справ Австрії з 2017 по 2019 роки. Після скандалу з російським фінансуванням Партії свободи, членом якої вона є, в травні 2019 року Кнайсль пішла у відставку разом з усім складом уряду. Важливо додати, що ще в той час, як Кнайсль займала посаду міністра закордонних справ Австрії, вона не приховувала своєї дружби з Путіним. Це підтверджує його запрошення на весілля Кнайсль, на якій до того ж політикиня влаштувала з Путіним танці. Тоді ці дії Кнайсль викликали резонанс у всьому світі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що подруга Путіна Карін Кнайсль поскаржилася на великі проблеми в сім'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?