Окупанти Криму раптово зробили обурливу пропозицію Зеленському
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти Криму раптово зробили обурливу пропозицію Зеленському

Окупанти Криму раптово зробили обурливу пропозицію Зеленському
Джерело:  online.ua

Окупанти Криму обурилися планами українського лідера Володимира Зеленського встановити дзвін Єдності в Сімферополі. Вони нахабно заявили, що президент України повинен забути про свої плани повернути анексований півострів. Зеленського навіть запросили приїхати до Криму, де він "отримає заслужену довічну нагороду в місцях не таких віддалених". Про це заявив "співголова Асамблеї слов'янських народів Криму" Роман Чегринець, передає ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Пропоную Зеленському залишити блазенські плани щодо повернення Криму і встановлення на території іншої держави пам'ятників. Якщо Зеленський вирішить здійснити візит Крим, то його діяльності буде дана чесна оцінка і він «отримає заслужену довічну нагороду в місцях не таких віддалених». Також він зможе поспілкуватися безпосередньо з кримчанами і отримати чесну оцінку про себе і про свої дії. А дзвін цілком можна переплавити і використовувати для потреб народного господарства", - нахабно заявив представник окупантів.

Важливо відзначити, що російська влада, яка анексувала український Крим в 2014 році і назвала це волевиявленням кримчан, які зробили свій вибір на псевдореферендумі, невизнаному у всьому світі, наполегливо відмовляються вести переговори щодо повернення захопленого півострова Україні. Але офіційний Київ переконаний, що Крим вдасться повернути, так як він вже "визкользує" з рук Кремля. Українська влада сподівається, що повернення Криму вдасться провести без повномасштабної війни, за допомогою діалогу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський звернувся до українців у День перемоги над нацизмом і пообіцяв, що вже скоро в Україні закінчиться війна, яку веде Росія, і настане той день, коли в країні прозвучать Дзвін миру в Донецьку і Дзвін єдності в Сімферополі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?