Гарматна бомба: Alyona Alyona і Kyivstoner запалили мережу яскравим кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гарматна бомба: Alyona Alyona і Kyivstoner запалили мережу яскравим кліпом

Гарматна бомба: Alyona Alyona і Kyivstoner запалили мережу яскравим кліпом
Джерело:  online.ua

Одна з найуспішніших українських реперок Аlyona Аlyona і відомий репер Kyivstoner вразили шанувальників спільним кліпом. Вони буквально запалили мережу відео на пісню "Рятувальний круг", в якому закликали любити своє тіло і не соромиться показувати себе на людях, так як пишні форми людей не заважають їм дружити один з одним, а якщо бути відкритими, то у кожного є шанс знайти людину, яка буде підтримувати у всьому. Видовищне відео сподобалося українцям - вони зізналися, що їх надихає і підкорює енергія та бачення життя реперки, яка з почуттям гумору відноситься до своєї фігури, передає ONLINE.UA.

"Добре, коли у тебе є друг. Людина, яка завжди прийде на допомогу і підтримає тебе. А ще краще, коли кожен може бути другом собі сам, любити себе, кожну частину свого тіла, не цуратися того, що відрізняє від інших. Рятувальний круг - у мене і у Альберта він є, то міцна дружба, перевірена роками! Хотілося б, щоб кожен знайшов свій «круг»", - пояснила суть своєї нової пісні Аlyona Аlyona.

Українці і шанувальники реперки в захваті від її нової роботи. Вони зізналися, що дует Alyona Alyona і Kyivstoner став для них несподіваним, але кліп назвали новим шедевром.

"Це просто гарматний залп ... або пишечний", "Вау! Ну ви мочите! Красави", "Дуже актуальна тема! Ваша енергія, настрій і бачення життя мене надихають!", "Умничка! Поважаю твою самоіронію!", "Агонь! Цей найкраще, що я чув!", "Аж захотілося поправитися!", - масово коментують кліп Alyona Alyona і Kyivstoner користувачі мережі.

Нагадаємо, 28-річна Олена Савраненко (справжнє ім'я Аlyona Аlyona) колись була вихователькою в дитячому садку. Вона стала феноменом в українській музиці в 2018 році, після того як записала широко відомий кліп "Рибки". Весною 2019 року реп-виконавиця випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona підірвала мережу спокусливими танцями в прозорій сукні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?