Емма Стоун таємно вийшла заміж на карантині - шанувальники розсекретили зірку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Емма Стоун таємно вийшла заміж на карантині - шанувальники розсекретили зірку

Емма Стоун таємно вийшла заміж на карантині - шанувальники розсекретили зірку
Джерело:  online.ua

Голлівудскамя актриса Емма Стоун таємно вийшла заміж за свого коханого Дейва Маккері поки тривав карантин. У цьому впевнені фанати оскароносної зірки, які помітили на її пальці обручку. Офіційного підтвердження про весілля пара поки що не зробила, але шанувальники зіркових молодят радіють від цієї знаменної події і вже масово вітають новоспечене подружжя з одруженням, повідомляє ONLINE.UA.

В мережі почали підозрювати, що Емма Стоун таємно вийшла заміж після її недавнього інтерв'ю Різ Уізерспун. У кадрі шанувальники актриси помітили, що на її безіменному пальці надіта вже не помолвочна обручка з перлами, а звичайна золоту обручку. Звичайно ж, фанати відразу ж вирішили, що Стоун, незважаючи на те, що офіційно оголосила про перенесення весілля через карантин, все ж таки не стала відкладати важливу подію в особистому житті. Вони сподіваються, що коли ситуація з пандемією коронавіруса стабілізується, Емма Стоун і Дейв Маккері зіграють пишне весілля і шанувальники побачать актрису в весільній сукні.

"Я думаю, що вони одружилися, але у них просто ще не було церемонії. Так рада за неї", "Вітаємо нареченого і наречену! Нехай ваша любов росте з кожним днем!", "Емма Стоун вже місіс Маккері. Вона все-таки зважилася на весілля на карантині ", - обговорюють в мережі можливе таємне заміжжя Емми Стоун.

Нагадаємо, про те, що Емма Стоун виходить заміж стало відомо в грудні минулого року. Тоді зірка "Ла-Ла Ленда" оголосила про заручини зі сценаристом Дейвом Маккері - весілля було заплановано на березень 2020 року. Але, як і багатьом голлівудським зіркам, наприклад, Кеті Перрі та Орландо Блуму, зоряній парі довелося перенести урочисту подію через введений карантин.

Як відомо, до знайомства з Маккері Емма Стоун зустрічалася з актором Ендрю Гарфілдом. Вони разом знімалися у фільмах про "Людину-павука". Їхній роман тривав майже п'ять років і зірки навіть планували весілля на літо 2015 року, але раптово розлучилися. Пізніше Емма зізналася, що причиною розставання стало те, що Гарфілд хотів сім'ю і дітей, а вона до цього була не готова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Емма Стоун зізналася, що заради підкорення Голлівуду була змушена взяти творчий псевдонім. Справжнє ім'я оскароносної актриси - Емілі Скотт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?