Попри заборону і карантин: Маск відновить роботу заводу Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Попри заборону і карантин: Маск відновить роботу заводу Tesla

Попри заборону і карантин: Маск відновить роботу заводу Tesla
Джерело:  online.ua

Бізнесмен Ілон Маск анонсував відновлення роботи каліфорнійського заводу Tesla, не зважаючи на карантинні обмеження. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Twitter і Reuters.

За словами Маска, він особисто буде присутнім на виробництві та відстоюватиме робітників, якщо хтось спробує їх заарештувати. Йдеться про завод у Фрімонті, де працюють 10 тисяч людей.

Тим часом місцева влада наказала виробництву тимчасово зупинитися через загрозу епідемії.

Агентство інформує, що лист компанії до робітників містить згадку про усі необхідні заходи для підтримання безпеки людей. Напередодні, 9 травня, представники Tesla звернулися до суду із покликом проти влади округу Аламеда. Компанія звинуватила посадовців у порушенні каліфорнійського законодавства та закликала зняти обмеження з заводу.

Цікаво, що навіть підписники Маска у Twitter розбіглися у поглядах на ситуацію. Одні зауважили, що той робить велике діло — намагається повернути людям роботу. Інші відповіли — бізнесмен це робить, аби не втрачати мільйони доларів та взагалі ставить під зайвий удар підлеглих.

Нагадаємо, Сполучені Штати стали "лідером" за кількістю виявлених випадків коронавірусу COVID-19. Там підтвердили станом на 12 травня понад 1,3 мільйона хворих.

Як повідомляв ONLINE.UA, це не перший випадок, коли Ілон Маск сперечається із владою щодо карантину.На думку бізнесмена, обмеження на тлі епідемії — це порушення базових прав людей, які їм гарантує конституція. Він порівняв введені заборони із "фашизмом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?