У Києві напали на медичний центр: розбійників упіймали й заарештували
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві напали на медичний центр: розбійників упіймали й заарештували

У Києві напали на медичний центр: розбійників упіймали й заарештували
Джерело:  online.ua

Київський медичний центр постраждав від нападу злочинців, які скоїли пограбування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прокуратуру столиці.

За даними правоохоронних органів, троє зловмисників вже знаходяться під вартою.

"Так, 9 травня 2020 року вказані особи проникли до приміщення медичного центру, розташованого по просп. Перемоги, у Святошинському районі Києва та, погрожуючи персоналу застосуванням насильства, забрали особисті кошти та мобільні телефони двох співробітниць. Крім цього, зловмисники викрали офіційні штампи та печатки медцентру", - пояснила прокуратура.

Правоохоронці зуміли затримати головних підозрюваних вже того ж дня. У них виявили кілька мобільників, печаток, а також гроші.

"Наразі 3 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення) та ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання офіційних документів, штампів чи печаток) Кримінального кодексу України", - додали у прокуратурі.

Місцева прокуратура спромоглася добитися арешту для затриманих від Святошинського районного суду Києва.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Київщині правоохоронні органи провели операцію для знешкодження іноземця, який погрожував підірвати багатоповерховий дім. За даними Національної поліції, штурмував квартиру зловмисника батальйон особливого призначення. Жодна людина не постраждала під час інциденту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?