Росія цього не забуде - кому насправді хоче жорстко помститися Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія цього не забуде - кому насправді хоче жорстко помститися Путін

Росія цього не забуде - кому насправді хоче жорстко помститися Путін
Джерело:  24 канал

Очільник Інституту світової політики Євген Магда розповів про новий план помсти, який наразі активно готує команда російського президента Володимира Путіна. За його словами, РФ не забуде парад на 9 травня і спробує попсувати Олександру Лукашенку результат на виборах президента Білорусі, призначених на 9 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 каналу".

"Лукашенко – відомий COVID-дисидент, який постійно заперечує пандемію. Тому йому важливо показати, що він контролює ситуацію. Але головне – Лукашенко хотів показати, що він святіший Папи Римського. Тобто Путіна, який був змушений скасувати парад, бо на нього ніхто б із світових лідерів не приїхав", - зазначає політичний експерт.

Євгеній Магда наголошує, що поплічники Путіна цього не забудуть і спробують попсувати Лукашенку результат на виборах президента Білорусі, призначених на 9 серпня. Політолог звернув увагу на те, що Путін днями заявив, що саме РФ зазнала найбільших втрат у Другій світовій війні. Але це брехня – більше втрат зазнали Білорусь і Україна.

"У Росії висока спокуса підім’яти під себе Білорусь. Тому РФ свій вплив на Білорусь не зменшуватиме. І Кремль використає президентські вибори в Білорусі, підтримуючи якогось кандидата від лівої позиції, намагаючись делигітимізувати процес виборів", - додає політичний експерт.

Варто звернути увагу на те, що Олександр Лукашенко відзначився новим скандальним випадом проти України. 9 травня, в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, він забув про внесок українців, мільйони яких віддали свої життя заради миру. Але президент Білорусі в своєму привітанні, зокрема адресованому главі Кремля Володимиру Путіну, згадав тільки білорусів і росіян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що білоруський лідер Олександр Лукашенко почав реалізовувати свої погрози на адресу російського президента Володимира Путіна щодо альтернативних закупівель нафти, незважаючи на поступки Москви в нафтовій суперечці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?