Українську політику сколихнуло нове неочікуване звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Українську політику сколихнуло нове неочікуване звільнення

Українську політику сколихнуло нове неочікуване звільнення
Джерело:  online.ua

13 травня виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко виступив з доволі неочікуваною заявою - він розповів, що його посаду скорочують. За словами посадовця, через два місяці він може покинути "Нафтогаз", у якому працює понад 18 років, адже посаду виконавчого директора у "Нафтогазі" ліквідовують. Про це Юрій Вітренко розказав в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

На думку чиновника, що звільнення пов'язане зі зміщенням пріоритетів – зокрема зацікавленості у "газовій війні" з Росією.

"У такій ситуації найбільш логічне пояснення, чому мене звільняють – зараз не є пріоритетом боротьба проти російської агресії, зокрема ефективний захист інтересів України у відносинах з Газпромом", - стверджує Юрій Вітренко.

Окрім того, у своєму дописі посадовець згадав і голову правління "Нафтогазу" Андрія Коболєва. За словами Вітренка, його не звільняють, а навпаки, йому знову без жодного конкурсу, продовжили контракт на чотири роки.

"І тепер Коболєв фактично звільняє мене", – пише Вітренко.

Варто звернути увагу на те, що на початку квітня з "Нафтогазу" пішов топ-менеджер Андрій Фаворов. Саме тоді медіа почали поширювати чутки, що ще одна людина може залишити посаду – виконавчий директор компанії Юрій Вітренко. Тоді ж стало відомо, що у "Нафтогазі" запустили радикальне переформатування управліня, автором якого є нідерландець Отто Ватерландер. Були чутки, що саме через розбіжності з Ватерландером покинув "Нафтогаз" Андрій Фаворов.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Нафтогаз України вирішив завдати нового удару по РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?