Навіщо таке робити - мережа розлютилася після нового рішення Google
Категорія
Технології
Дата публікації

Навіщо таке робити - мережа розлютилася після нового рішення Google

Навіщо таке робити - мережа розлютилася після нового рішення Google
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Google намагається регулярно тішити своїх користувачів корисними та цікавими новинками, однак доволі часто рішення корпорації зіштовхуються із жорсткою критикою навіть відданих прихильників. Так сталося і цього разу: Google вирішила відправити на віртуальне "кладовище" популярну музичну платформу Play Music, якою успішно кристувалися люди із різних куточків світу 9 років поспіль. У своєму офіційному блозі компанія пояснила причину такого рішення і запропонувала користувачам "переїхати" в новий додаток, однак багатьом користувачам мережі такі "ініціативи" не припали до душі, передає ONLINE.UA.

Новина про те, що Play Music збираються закрити, гуляла інтернетом вже давно, однак ніхто не вірив, що компанія справді зважиться на цей крок. В Google запевняли, що місце Play Music у фірмовій екосистемі незабаром займе сервіс YouTube Music, який працює вже певний час. Користувачі зможуть перенести туди свою цифрову бібліотеку прямо під час запуску програми або на сторінці перенесення в браузері.

"Ми хочемо, щоб у всіх був час перенести свій контент і звикнути до YouTube Music, тому в майбутньому ми представимо додаткові інструкції для користувачів, які більше не будуть мати доступу до Google Play Music", - наголошують представники компанії.

Зазначається, що слухачі подкастів в Google Podcasts також отримають можливість одним натисканням кнопки перенести свої підписки. Проте усі ці "зручності" не надто сильно вплинули на настрої в мережі - користувачі Play Music критикують рішення компанії.

"От навіщо таке робити?!; я розумію, що це бізнес, що це величезні гроші та реклама, але можна й було подумати про людей, які вам довіряли; Google полюбляє пиляти все, на чому сидить; дивне рішення; я особисто до цього не була готова; прощавай, Play Music, я тебе дуже любив", - діляться враженнями користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно бізнесмен Ілон Маск анонсував відновлення роботи каліфорнійського заводу Tesla, не зважаючи на карантинні обмеження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?