Неймовірне схуднення Адель - тренер розкрив головний секрет зірки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неймовірне схуднення Адель - тренер розкрив головний секрет зірки

Неймовірне схуднення Адель - тренер розкрив головний секрет зірки
Джерело:  online.ua

Ніхто та ніколи не сумнівався, що 32-річна співачка Адель не тільки талановита артистка, проте й дуже приваблива та красива жінка. Однак після її шокуючого схуднення, здається, неймовірну красу зірки помітили абсолютно всі, оскільки світові медіа щоденно засипають співачку компліментами та не полишають спроб дізнатися, як Адель вдалося досягти ідеальної стрункої фігури лише за рік. Анонімні джерела з оточення зірки запевняють, що ця популярність дещо бентежить артистку, яка, ймовірно, саме через це вкрай рідко ділиться з прихильниками новими знімками. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Інсайдер з близького оточення Адель зізнався, що після того, як артистка опублікувала святкове фото у чорній мінісукні, її інстаграм-сторінку засипали повідомленнями прихильники, колеги з шоу-бізнесу та журналісти. Ця увага бентежить саму Адель, хоч вона і не приховує, що в захваті від своєї нової фігури.

"Адель від такої уваги ніяково. Вона вважає, що зараз виглядає краще, ніж будь-коли, але все ще дуже соромиться своєї зовнішності. Іноді їй важко повірити, що вона виглядає так добре, як про неї говорять. Це шокує її саму", – розповідає анонімний друг співачки.

За словами фахівців, позбутись зайвих кілограмів Адель вдалось завдяки правильній системі харчування, описаній Ейданом Гоггінс і Гленом Маттеном у їхній книзі. Тренер артистки Каміла Гудіс заявив, що саме зміна раціону повпливала на фігуру. Адель відмовилась від оброблених продуктів та замінила їх на рослинне харчування. Дієтологи поперджають, що така дієта має проходити під наглядом експерта, адже в тривалій перспективі потрібно стежити, щоб не було нестачі калорій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Alyona Alyona підірвала мережу спокусливими танцями в прозорій сукні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?