У мене є мета: Шевченко приголомшив заявою про тренерство у Мілані
Категорія
Спорт
Дата публікації

У мене є мета: Шевченко приголомшив заявою про тренерство у Мілані

У мене є мета: Шевченко приголомшив заявою про тренерство у Мілані
Джерело:  online.ua

Ексфутболіст і тренер національної футбольної збірної України Андрій Шевченко оголосив, що хотів би у майбутньому очолити італійський клуб "Мілан". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Tuttosport.

За його словами, утім, це питання ще не стоїть на часі.

"У мене є мета: колись повернутися до Мілану як тренер. Мілан був та залишається у моєму серці, я сподіваюся, що наше розлучення тимчасове. Звичайно, це залежить також від бажання самого Мілана, але й відбудеться не зараз, оскільки усі мої думки зосереджені на Україні", - пояснив Шевченко.

Слід нагадати, чутки про повернення українського спортсмена до його колишньої команди, яле у якості головного тренера, мають давню історію. Вони особливо не вщухали після вдалого виступу національної збірної Україні під його керівництвом на відбірковому етапі Євро-2020. Тоді підопічні Шевченка здолали навіть зіркову Португалію.

Сам колишній футболіст неодноразово говорив — спочатку займеться українською збірною, виведе її до Євро.

Андрій Шевченко виходив на поле у кольорах "Мілана" з 1999 до 2006 року. Він провів 323 матчі за італійський клуб та забив 176 голів.

Водночас низка іноземних спортивних медіа заявила про пропозиції Шевченку очолити англійський "Челсі".

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Шевченко потрапив до рейтингу найбільш невдалих трансферів англійської Прем’єр-ліги. Загалом рейтинг складається з 50 позицій. Щодо Шевченка — йдеться про його перехід з італійського "Мілана" до британського "Челсі". Українець після зіркового етапу на Апеннінах не відзначився досягненнями у грі за клуб з Альбіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?