Сміливе рішення - Тіна Кароль приголомшила українців відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сміливе рішення - Тіна Кароль приголомшила українців відвертим фото

Сміливе рішення - Тіна Кароль приголомшила українців відвертим фото
Джерело:  online.ua

Зірка української естради Тіна Кароль знову викликала фурор в мережі відвертим фото. Але на цей раз вона не демонструвала свою спокусливу фігуру в ефектних нарядах, а показала, як виглядає вранці і без макіяжу. Шанувальники артистки прийшли в захват від її сміливого рішення показати свою природну красу, багато хто з них навіть не впізнали співачку - на їхню думку, Тіна Кароль на сцені і в звичайному житті абсолютно дві різні людини. Нове фото в несподіваному образі Тіна Кароль опублікувала в Facebook - буквально за пару годин знімок зібрав тисячі лайків, передає ONLINE.UA.

"Люблю ранок". - лаконічно підписала своє фото Тіна Кароль, на якому несподівано з'явилася без зачіски і яскравої помади, а в шапці і без макіяжу.

Тисячі українців були приголомшені новим фото Тіни Кароль. Одні з них захопилися тим, як виглядає співачка без макіяжу і оцінили її природну красу. Інші ж зізналися, що не впізнали артистку на знімку. Але знайшлися і ті, хто розкритикував Тіну, заявивши, що як не крути, а "красу роблять гроші".

"Як завжди красива і мудра .... чарівна навіть з веснянками", "Ранок без макіяжу! Сміливе рішення, не кожна зірка ризикне показати себе у всій красі", "І не впізнати! ", "Її краса природна, а макіяж тільки підкреслює її", таке враження, що дві різні людини", "Взагалі не впізнала - зовсім інша ", - коментують фото Тіни Кароль без макіяжу в мережі.

Важливо відзначити, що одночасно з публікацією фото без макіяжу в Facebook Тіна Кароль опублікувала в Instagram дуже пікантне фото, на якому, за традицією, продемонструвала свою фігуру. Від неї ніжного і сексуального образу прийшли в захват фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль вразила незвичайним образом  на шоу Танці з зірками. Вона з'явилася на сцені з короткою стрижкою і в джинсах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?