Вихідні в червні 2020 року - скільки днів відпочиватимуть українці на свята
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні в червні 2020 року - скільки днів відпочиватимуть українці на свята

Вихідні в червні 2020 року - скільки днів відпочиватимуть українці на свята
Джерело:  online.ua

У червні 2020 року у українців будуть додаткові вихідні з нагоди державних свят - Трійця і День Конституції. Другий і останній тижні місяця будуть скороченими до чотирьох робочих днів. Скільки днів відпочиватимуть українці в червні, повідомляє ONLINE.UA.

В офіційному календарі свят, затвердженому Кабміном України, зазначено, що 10 днів в червні 2020 року будуть вихідними днями, а 20 днів - робочими. Вихідні дні припадають на 6, 7, 8, 13, 14, 20, 21, 27, 28, 29 червня.

7 червня в Україні відзначається велике православне свято Трійця, яке відзначається на державному рівні. Воно випадає на неділю, тому вихідний день переноситься на понеділок (8 червня), а це означає, що українці матимуть три вихідних дні поспіль. 28 червня, День Конституції, також припадає на неділю. У зв'язку з тим, що свято випадає на стандартний вихідний, його переносять на понеділок, 29 червня. Таким чином у українців буде і другий довгий уїкенд в кінці місяця.

Крім вихідних на свята в червні, українці будуть додатково відпочивати:

  • 24 серпня (понеділок) - День незалежності України

  • 14 жовтня (середа) - День захисника України

  • 25 грудня (п'ятниця) - католицьке Різдво Христове

Як повідомляв ONLINE.UA, в офіційний календар включено 11 свят, які відзначаються в Україні на державному рівні. Всього в 2020 році українці будуть відпочивати більше ста днів, деякі з яких стануть додатковими вихідними на свята, що випадають на суботу або неділю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?