На Донбасі загинули двоє українських бійців - шокуючі деталі інциденту
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загинули двоє українських бійців - шокуючі деталі інциденту

На Донбасі загинули двоє українських бійців - шокуючі деталі інциденту
Джерело:  online.ua

Двоє бійців Збройних сил України загинули у зоні проведення Операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр ООС у Facebook.

За офіційними даними, трагічний інцидент стався у середу, 13 травня. Військовослужбовці загинули під час проведення планових занять.

"На місці події працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з’ясовуються. Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів", - пояснило командування.

Інших подробиці на офіційному рівні не оприлюднили.

Нагадаємо, війна на Донбасі триває з весни 2014 року. Тоді російські найманці почали захоплювати адміністративні будівлі у кількох містах Донецької та Луганської областей. Під час боїв 2014-2015 років агресор завдавав артилерійські удари прямо з території РФ.

Від початку конфронтації згідно з даними Організації Об'єднаних націй на Донбасі загинули близько 13 тисяч осіб — військовослужбовців та цивільних. Ще більше отримали поранення.

Російський агресор станом на травень 2020 року регулярно влаштовує збройні провокації та веде обстріли українських позицій, зокрема з різновидів зброї, які заборонені Мінськими домовленостями.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Офісу президента України Андрій Єрмак провів невідкладні телефонні переговори з політичними радниками лідерів держав-учасниць Нормандського формату. Зазначається, що під час бесіди особливу увагу приділили питанням безпеки, досягнення режиму сталого й всеосяжного припинення вогню та доступу СММ ОБСЄ на непідконтрольні Україні території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?