Не пропустіть - культова група Queen покаже грандіозний онлайн-концерт
Категорія
Культура
Дата публікації

Не пропустіть - культова група Queen покаже грандіозний онлайн-концерт

Не пропустіть - культова група Queen покаже грандіозний онлайн-концерт
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 15 травня, о 21:00 за київським часом відбудеться грандіозний онлайн-концерт групи Queen. Музиканти присвятили його пам'яті Фредді Меркьюрі. Концерт пройде на рамках благодійності - музіканти мають намір зібрати гроші для Всесвітньої організації охорони здоров'я та її зусиль по боротьбі з коронавірусом. Пряма трансляція концерту буде проходити на YouTube-каналі групи і буде відкрита для перегляду протягом 72 годин - дивитися концерт Queen онлайн можна на ONLINE.UA.

Музиканти нагадали, що Фредді Меркьюрі дав грандіозний концерт на стадіоні Уемблі в Лондоні 20 квітня 1992 року, щоб зібрати гроші на допомогу в боротьбі зі СНІДом для всього світу. Через кілька місяців після нього Меркьюрі помер - причиною його смерті стали ускладнення через СНІД. Тоді в шоу брали участь члени групи Queen - Брайан Мей, Роджер Тейлор і Джон Дікон. Вони зіграли безліч класичних композицій Queen і інших пісень з такими артистами, як Девід Боуї, Роберт Плант, Джеймс Хетфілд, Джордж Майкл, Елтон Джон, Лайза Міннеллі та іншими . У шоу також брали участь Metallica, U2, Def Leppard, Guns N 'Roses і Spinal Tap.

Відомо, що під час маштабного концерту Фредді Меркьюрі вдалося зібрати близько 20 млн доларів для запуску благодійної організації по боротьбі зі СНІДом. Цього разу музиканти вирішили підтримати один з фондів Всесвітньої організації здоров'я і направити зібрані гроші на боротьбу з коронавірусом.

Нагадаємо, британська рок-група Queen домоглася найширшої популярності в середині 1970-х років. Вона вважається однією з найбільш успішних груп в історії рок-музики та цього дня має сотні мільйонів шанувальників у всьому світі. Хіти Queen - «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You», «We Are the Champions», «Innuendo», «The Show Must Go On», «Radio Ga Ga», «I Want to Break Free», «A Kind of Magic »- вважаються класикою світового року. Після смерті вокаліста Queen Фреді Мерк'юрі група практично припинила студійну діяльність, але через 20 років музиканти знову почали виступати, тільки тепер уже з Адамом Ламбертом під назвою "Queen + Adam Lambert".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Леді Гага, Біллі Айлиш і інші світові зірки дали великий онлайн-концерт в допомогу медикам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?