Різні.Рівні: українські зірки підірвали мережу Маніфестом Толерантності на підтримку ЛГБТ+
Категорія
Культура
Дата публікації

Різні.Рівні: українські зірки підірвали мережу Маніфестом Толерантності на підтримку ЛГБТ+

Різні.Рівні: українські зірки підірвали мережу Маніфестом Толерантності на підтримку ЛГБТ+
Джерело:  online.ua

Українську мережу підкорює перша у світі музична колаборація, стати частиною якої може кожна толерантна людина - "Різні. Рівні".  Сергій Бабкін, Аліна Паш, YUKO, Constantinе, KRUTЬ, Gurt [O], Latexfauna заспівали Маніфест Толерантності на підтримку ЛГБТ+. Що важливо розуміти, проєкт інтерактивний і до своїх улюблених зірок можете без проблем приєднатися і ви. Для цього потрібно завітати на сайт проєкту "Різні. Рівні", підняти руку за рівні права для ЛГБТ спільноти та написати власні слова підтримки рівності у віртуальній студії, передає ONLINE.UA.

Українські співаки та співачки своєю новою піснею "Різні. Рівні" мали на меті нагадати кожному українцю, що ми всі рівні між собою, незалежно від сексуальної орієнтації або гендерної ідентичності чи будь-яких інших відмінностей. Варто звернути увагу на те, що слоган КиївПрайд2020 "Бути різними добре разом!" також є частиною Маніфесту.

"Будь-хто може стати частиною проєкту, підтримати ЛГБТ+ та заспівати з відомими артистами, достатньо перейти на сайт та підтвердити свою толерантність простим рухом піднятої руки. Записавши свій голос на платформі проєкту, ви отримаєте персоналізований варіант "Різні.Рівні" із власним голосом в кінці пісні, яку зможете завантажити собі або поділитися з друзями у соціальних мережах", - зазначається на сторінці  КиївПрайд у Фейсбук.

Українці вже діляться враженнями після перегляду кліпу на пісню "Різні. Рівні".

Неймовірний трек! Неймовірне відео!! Дуже круто!!! ДЯКУЮ; РІЗНІ.РІВНІ! Це настільки круто, що не можу повірити, що це український проект)))) Дякую; Цьому треку треба більше переглядів і коментарів, бо справді пошук на ютюб його поки не видає Колаба чудова, проект супер!; Це просто неймовірно!; Дякую! Ми рівні - ми вільні", - коментують колаборацію українських зірок користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) зробила гучну заяву на підтримку ЛГБТ-спільноти. Напередодні проведення в Києві щорічного Маршу рівності вона заявила, що всі її концерти є маршами за свободу і рівність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?