Бій Усик - Чісора: промоутери розкрили нові деталі довгоочікуваної події
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Чісора: промоутери розкрили нові деталі довгоочікуваної події

Бій Усик - Чісора: промоутери розкрили нові деталі довгоочікуваної події
Джерело:  online.ua

Українець Олександр Усик та британець Дерек Чісора можуть зустрітися у так названому "унікальному місці" для боксерської дуелі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

За словами промоутера-організатора Едді Хірна, бій не проводитимуть під час першого місяця після скасування карантину у Великій Британії — його планували у Лондоні. Він провів переговори з менеджером Усика — Олександром Красюком.

"Ми шукаємо альтернативні локації для проведення бою Усик – Чісора", - підкреслив Хірн.

Промоутер пояснив, що необхідно дочекатися повернення глядачів на трибуни. Наразі головне питання — їх кількість, яка коливається значною мірою

"Ми розглядаємо варіанти з проведенням боїв в унікальному середовищі при не такій великій чисельності глядачів. Це можливо у Великій Британії", - додав Хірн.

Раніше представники обох сторін матчу обговорювали ймовірність проведення події у Саудовській Аравії.

Нагадаємо, епідемія коронавірусу буквально паралізувала весь професійний спорт на планеті. Боксери топ-рівня не можуть зустрітися на рингу. матчі не проводять у футболі, баскетболі та хокеї.

Водночас під загрозою зриву опинився двобій іншого українського боксера — Василя Ломаченка проти американця Теофімо Лопеса.

Як повідомляв ONLINE.UA, профайли українських боксерів Василя Ломаченка й Олександра Усика з’явилися на сайті "Миротворець" у четвер, 7 травня. Приводом для цього став нещодавній скандал — спортсмени брали участь у створенні проросійського пропагандистського фільму "Здрастуй, брате! Христос воскрес". Його ініціатором стали представники УПЦ МП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?