Макс Барських презентував довгоочікуваний літній хіт "По секрету" - яскраве відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Макс Барських презентував довгоочікуваний літній хіт "По секрету" - яскраве відео

Макс Барських презентував довгоочікуваний літній хіт "По секрету" - яскраве відео
Джерело:  online.ua

Талановитий український співак Макс Барських ніколи не втомлюється тішити своїх віданних шанувальників унікальними музичними роботами, які за лічені дні здатні підкорити мільйони сердець із різних куточків планети. 15 травня артист нарешті презентував черговий блокбастер з майбутнього альбому "1990" - майбутній літній хіт "По секрету", а також опублікував однойменний кліп. Співак звертає увагу своїх фанатів на те, що лейтмотив нового синглу - визнання жіночої краси, як найвищої сили природи, повідомляє ONLINE.UA.

"Піснею і кліпом мені хотілося створити портрет сучасної жінки, підкреслити його багатогранність, разнохарактерность: від юної спокусливою Лоліти до яскравої фурії", - зізнається Макс Барських.

Що важливо розуміти, щоб втілити ідею артиста та екранізувати багатогранність і унікальність жіночого портрета, команда Барських відправилася в Лос-Анджелес. Окрім того, співак анонсував міжнародний кастинг, в рамках якого понад 100 дівчат-моделей з різних країн боролися за своє місце в майбутній відеороботі.

"Ми шукали не просто модельну зовнішність, нам був цікавий характер жінки. Я спочатку задумав відео в стилі знаменитих кліпів Джорджа Майкла з топ моделями 90-х. Саме з цієї причини ми запросили Анну Богдан - нашу музу і близьку душу, а також дуже талановитого режисера до со-створенню збірного відео образу", - пояснює продюсер артиста Алан Бадоєв.

Сама Анна Богдан зізнається, що її з Барських та Бадоєвим об'єднує натхнення енергією один одного.

"Ми відчуваємо схожі моменти і дивимося на світ через лінзу якоїсь паралельної романтичної реальності. Крізь призму цього відео я хотіла передати образи абсолютно різною і божевільною за своєю природою жінки, якими суперечливими і передбачуваними, різними і в той же час схожими ми можемо бути", - розповідає муза артиста.

Що цікаво, майже вся робота над створенням нового ролику від першого дня кастингу до постпродакшену фінального кадру проходила в режимі онлайн між Києвом і Лос-Анджелесом, а сам знімальний процес забрав аж 4 доби. Прем'єра треку відбулася на всіх цифрових майданчиках світу і ексклюзивно в ефірі топових радіостанцій 7 країн: України, Білорусі, Росії, Казахстану, Молдови, Латвії, Естонії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 14 травня в зірковій сім’ї популярних українських музикантів Onuka та The Maneken відбулася знаменна подія — у Нати Жижченко і Євгена Філатова народився син.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?