Це буде щось - Alyona Alyona наживо зачитала реп на грандіозному онлайн-концерті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це буде щось - Alyona Alyona наживо зачитала реп на грандіозному онлайн-концерті

Це буде щось - Alyona Alyona наживо зачитала реп на грандіозному онлайн-концерті
Джерело:  online.ua

16 травня відбувся грандіозний онлайн-концерт однієї з найуспішніших українських реперок Аlyona Аlyona. Виконавиця наживо зачитала реп і свої популярні хіти в рамках проєкту "Культура об'єднує" від музичного медіа СЛУХ за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та Українського культурного фонду. Пряма трансляція концерту проводилася на ютуб-каналі "СЛУХ", відео можна подивитися на ONLINE.UA - включайте і приєднуйтесь до реп-вечора.

"Приготуйтеся до живого концерту Аlyona Аlyona. Це буде щось! Велика і смішна мамка українського репу, лауреат премії YUNA і автор видатного альбому Пушка виконає для вас свої кращі хіти і не тільки. Чекаємо!", - анонсували організатори виступ.

Важливо відзначити, що з початку карантину в рамках проєкту "Культура об'єднує" вже пройшли 12 онлайн-концертів, які дивилися десятки тисяч українців. Тому з початку ослаблення карантинних обмежень організатори проєкту вирішили і далі показувати коцерти українських зірок, щоб підтримати людей у цей непростий час.

"По-перше, для підтримки всіх, хто залишається вдома. Щоб було що подивитися, послухати класну українську музику і відпочити. Простий, але дієвий спосіб підняти собі настрій. По-друге, проєкт проходить під гаслом «Культура об’єднує», а участь в ньому беруть виконавці і гурти з різних куточків України. Все для того, щоб об'єднати глядачів музикою і загальними музичними героями і героїнями", - пояснили свої цілі організатори концертів.

В рамках проєкту "Культура об'єднує" вже відбулися концерти Джамали, DAKOOKA, Луни, Yuko + Ofliyan, Zbaraski + Паліндром. 20 травня перед українцями виступлять гурти Вагоновожаті і Vivienne Mort.

Нагадаємо, 28-річна Олена Савраненко (справжнє ім'я Alyona Alyona) колись була вихователькою в дитячому садку. Вона стала феноменом в українській музиці в 2018 році, після того як записала широко відомий кліп "Рибки". Весною 2019 року реп-виконавиця випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка", який назвали найкращим дебютним альбомом в Україні. До речі, популярна виконавиця у всьому світі - про неї пишуть Тhe New York Times, Vogue, Forbes, The Guardian та інші світові ЗМІ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona і Kyivstoner запалили мережу яскравим бодіпозитивним кліпом  на пісню "Рятувальний круг, в якому закликали любити своє тіло і не соромиться показувати себе на людях, так як пишні форми людей не заважають їм дружити один з одним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?