В УЄФА допустили зміну формату Євро-2020 - як пройде чемпіонат
Категорія
Спорт
Дата публікації

В УЄФА допустили зміну формату Євро-2020 - як пройде чемпіонат

В УЄФА допустили зміну формату Євро-2020 - як пройде чемпіонат
Джерело:  online.ua

Євро-2020 може бути проведено в скороченому форматі. Президент Союзу європейських футбольних асоціацій Александер Чеферін допустив, що перенесений на наступний рік чемпіонат Європи з футболу може пройти не в 12 містах, як було заявлено спочатку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BeInSports.

"В принципі ми як і раніше налаштовані на проведення Євро-2020 в 12 містах. З дев'ятьма з них вже все вирішено. З представниками трьох міст, що залишилися, тривають переговори. Якщо організувати турнір в 12 містах не вийде, ми готові до проведення чемпіонату в десяти, дев'яти або навіть восьми містах ", - заявив Чеферін.

Відомо, що з проблемами зіткнулися Іспанія, Італія і Данія, в результаті чого футбольний Євро-2020 може втратити таких локацій як Більбао, Рим і Копенгаген. Домовленості з проведення чемпіонату вже досягнуті з Санкт-Петербургом, Лондоном, Мюнхеном, Баку, Бухарестом, Дубліном, Будапештом, Глазго і Амстердамом.

Нагадаємо, Євро-2020 довелося скасувати в цьому році через пандемію коронавіруса. Чемпіонат Європи з футболу перенесли на літо 2021 року, але проходити він буде під назвою "Євро-2020". За попереднім розкладом, команди будуть боротися за європейський кубок з 11 червня до 11 липня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що організатори Української Прем'єр-ліги ухвалили рішення про відновлення футбольного сезону 2019/20, який перервала епідемія коронавірус COVID-19. За даними клубу, змагання відновлять вже 30 травня. Ліги перервали після розігрування 23-го туру. Попереду залишилися ще 9. Кожен матч буде проходити з порожніми трибунами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?