Вже понад три тисячі правок - у Верховній Раді анонсували ухвалення ще одного важливого закону
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже понад три тисячі правок - у Верховній Раді анонсували ухвалення ще одного важливого закону

Вже понад три тисячі правок - у Верховній Раді анонсували ухвалення ще одного важливого закону
Джерело:  online.ua

У четвер, 21 травня, Верховна Рада України розгляне у другому читанні закон про легалізацію грального бізнесу, до якого після першого голосування вже подали понад три тисячі правок. Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Згідно з опублікованою порядку денного найближчого четверга нас чекає початок розгляду закону про легалізацію грального бізнесу 2285-д. Там здається навіть менше 3,5 тисячі поправок. Це десь при бажанні близько місяця розгляду в залі по повній процедурі. Але після земельного та банківського закону, як казав класик - «нудьга»))) ", - написав Железняк.

Нагадаємо, в Україні хочуть легалізувати гральний бізнес після 11 років заборони. Але незважаючи на заборону, по всій країні продовжали працювати зали з ігровими автоматами під вивіскою лотерей. 20 грудня 2019 року уряд прямо заборонив займатися гральним бізнесом під прикриттям державних лотерей, за чим по всій країні масово закрили нелегальні казино.

У січні 2020 року влада прийняла рішення гральний бізнес частково легалізувати. Зокрема, законопроєкт, за який проголосувала Радав першому читанні 16 січня, передбачає, що азартні ігри будуть проводитися виключно на території готелів, на ігровому обладнанні з використанням програмного забезпечення, яке відповідає міжнародним стандартам.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всупереч тисячам поправок Верховна Рада прийняла антиколомойський закон, який вносить зміни в механізм регулювання банків. Після реєстрації законопроєкту до нього надійшло 16 тисяч поправок, розгляд яких затягнув процес прийняття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?