Для всіх, хто любить життя - Pianoбой виконає легендарні хіти Queen на великому онлайн-концерті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Для всіх, хто любить життя - Pianoбой виконає легендарні хіти Queen на великому онлайн-концерті

Для всіх, хто любить життя - Pianoбой виконає легендарні хіти Queen на великому онлайн-концерті
Джерело:  online.ua

У неділю, 17 травня, о 20:00 за київським часом відбудеться онлайн-концерт талановитого українського музиканта, соліста Pianoбой Дмитро Шурова, присвячений пам'яті жертв СНІДу. Pianoбой виконає легендарні хіти культової групи Queen разом зі своїм сином Левом і сестрою Ольгою. Трансляція концерту буде проходити на сторінці організації "100% Життя", яка стала ініціатором концерту пам'яті LIVE AIDS - приєднатися до нього зможе кожен бажаючий з будь-якої точці світу, повідомляє ONLINE.UA.

"Все своє життя я є щирим фанатом цього великого гурту. Ця унікальна життєстверджуюча музика не раз і не два витягала мене з емоційного дна, давала сили жити і творити. Навіть в найпохмуріших піснях, записаних Фредді під час хвороби, є якась стійкість і феноменальна любов до життя. Тому не зміг відмовити організаторам івенту в музичній підтримці - зіграємо і заспіваємо для всіх, хто любить життя так, як любив його Фредді. Це буде чисто сімейний карантинний виступ Шурових: я, сестра Оля і син Лев. PS. Ми розуміємо всю складність виконання пісень Queen, і розуміємо, що ніхто не Фредді. Це буде наша версія всесвіту пісень квінів як данина поваги і великого респекту до їх таланту ", - анонсував свій онлайн-концерт Дмитро Шуров.

В БО "100% Життя" нагадали, що в 1992 році на стадіоні Уемблі в Лондоні відбувся концерт пам'яті Фредді Меркьюрі і всіх жертв СНІДу. Тоді музиканта шанували десятки артистів на сцені і мільйони глядачів по всьому світу. З того моменту, підкреслили в організації, пройшло вже майже 30 років, але ВІЛ/СНІД продовжує поширюватися по всьому світу.

"Але головне - від СНІДу вже можна більше не вмирати! Є доступні ліки і сервіси, які дозволяють жити на 100%. Тестуйся на ВІЛ, знай свій статус і живи!", - закликали в БО "100% Життя".

Важливо відзначити, що Україна сьогодні посідає одне з перших місць серед країн європейського регіону за кількістю ВІЛ-позитивних осіб. За оціночними даними, на початок 2019 року в Україні проживає близько 240 тисяч ВІЛ-позитивних людей. Кожен сотий громадянин України віком від 15 до 49 років інфікований ВІЛ, що є одним з найвищих показників серед країн регіону. В організації нагадали, що основним шляхом передачі ВІЛ залишається статевий - 65,6%. Своєчасне діагностування ВІЛ-статусу і початок лікування гарантує довге повноцінне життя. Тестування на ВІЛ в Україні є безкоштовним.

Раніше ONLINE.UA публікував відео онлайн-концерту групи Queen, який музиканти присвятили пам'яті Фредді Меркьюрі, який помер від СНІДу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?