Для мене це пріоритет: Шевченко чітко відповів на питання про повернення у Мілан
Категорія
Спорт
Дата публікації

Для мене це пріоритет: Шевченко чітко відповів на питання про повернення у Мілан

Для мене це пріоритет: Шевченко чітко відповів на питання про повернення у Мілан

Ексфутболіст Андрій Шевченко, який наразі тренує українську збірну, підтвердив бажання повернутися на відповідну посаду у ФК "Мілан". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ на телеканалі "Футбол 1".

За його словами, таке повернення не стоїть на часі, усі думки спрямовані за національну команду України.

"Я повністю сконцентрований на роботі з національною командою. Для мене це пріоритет, у нас багато цілей попереду. Будемо багато працювати, щоб досягти результату", - пояснив Шевченко.

Він додав, що бажання очолити італійський клуб дуже важливе для колишнього футболіста.

"Подивимося, як складеться життя у майбутньому. Хотілося б повернутися у клуб, в якому я блистав як гравець. Можливо доля подарує шанс стати тренером "россонері", - додав тренер.

Слід нагадати, що Шевченко виходив на поле у формі "Мілана" протягом двох окремих періодів — з 1999 до 2006 років та з 2008 до 2009 років. Загалом українець провів у складі італійського клубу 322 матчі. За весь час він відзначився 175-ма голами.

Чутки щодо ймовірного переходу Шевченка у "Мілан" як тренера тривають багато місяців. Приводом для їх поновлення став успішний виступ української збірної під його тренерством на відборі Євро-2020.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко може отримати відповідну посаду у престижному закордонному клубі. За даними видання The Athletic, кар’єрний стрибок українського спортсмена спричинив тріумфальний виступ його підопічних на Євро-2020.

Вважається, що Шевченку пропонують очолити "Челсі", але після того, як клуб залишить чинний тренер Френк Лемпард.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?