Небезпечно близькі зустрічі: у Пентагоні вразили новою заявою про НЛО
Категорія
Технології
Дата публікації

Небезпечно близькі зустрічі: у Пентагоні вразили новою заявою про НЛО

Небезпечно близькі зустрічі: у Пентагоні вразили новою заявою про НЛО
Джерело:  online.ua

Пентагон проінформував про інші 8 інцидентів, пов'язаних з військовими пілотами й НЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Усі випадки сталися над водами Атлантичного океану. Про них говориться у доповіді про небезпечні ситуації, жоден з них не мав позначку "секретно".

"Пілоти палубної авіації заявили про близькі зустрічі із невстановленими літаючими об’єктами, подекуди вони були небезпечно близькі", - пояснили у Міноборони.

Усі інциденти зафіксували з 27 червня 2013 року до 13 лютого 2019-го. Один з них, найбільш небезпечний, стався у березні 2014 року. Пілот апарату F/A-18E/F Super Hornet заявив про "невідомий літак невеликого розміру". Він описав його за невеликий — розміром з валізу — та сріблястий. Він теоретично погрожував літакам ВМС США.

Також наступного квітня пілот проінформував командування про два невідомі йому об'єкти. Він не зміг їх ідентифікувати, вони рухалися на великій швидкості неподалік від узбережжя штату Вірджинія. Тоді військовослужбовці занепокоїлися через ймовірне зіткнення у повітрі.

Слід нагадати, що НЛО — це не синонім для іншопланетних апаратів. Це буквально неідентифікований об'єкт у повітрі. Людство спостерігає такі явища протягом XIX та XX століть. Протягом останніх 60-70 років їх першочергово пов'язують саме з прибульцями.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство оборони США неочікувано для всіх дозволило опублікувати шокуючі відеозаписи перехоплення американськими ВПС невпізнаних літаючих об’єктів. Варто зазначити, що ці ролики з’явилися у мережі давніше, однак лише 27 квітня 2020 року Пентагон офіційно визнав їх справжніми та правдивими. У записах – НЛО у прицілі винищувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?