Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг - цікаві деталі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг - цікаві деталі

Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг - цікаві деталі
Джерело:  online.ua

Відомий бізнесмен та винахідник, а також очільник американської компанії SpaceX Ілон Маск став найяскравішою зіркою останніх тижнів - здається, що з ним щоденно відбувається декілька цікавих історій, про які миттєво дізнаються світові медіа. Так, нещодавно стало відомо, що Макс долучився до обговорення, яке в Твіттері розпочала британська письменниця Джоан Роулінг. "Мама" Гаррі Поттера поскаржилася на те, що не розуміє, як працюють біткоїни. Вона оприлюднила пост, в якому попросила фанатів пояснити їй, що таке криптовалюта. І хоча даний твіт зібрав тисячі коментрів, ніхто не зміг знайти влучну відповідь, крім Ілона Маска, якого багато людей вважають анонімним винахідником біткоїна, передає ONLINE.UA.

Багато шанувальників Роулінг намагалися описати як переваги, так і недоліки криптовалюти. Письменниця активно коментувала деякі твіти користувачів. Один із фанатів намагався жартома пояснити, що таке біткоїни на прикладі книг про "Гаррі Поттера".

"Пам'ятаєте, як Доббі став вільний, коли отримав шкарпетку? Біткоїн – це ця шкарпетка", – написав один з твіттер-підписників Роулінг.

 Згодом британська письменниця відзначила, що так нічого й не зрозуміла про криптовалюту.

 "Мені люди зараз пояснюють біткоїн, і якщо чесно, це ла-ла-ла колекціонування (Мій маленький поні?), ла-ла-ла комп'ютери (маю такий), ла-ла-ла крипто (звучить лячно), ла-ла-ла розуміти ризик (я не розумію)", – поскаржилася Джоан Роулінг.

Однак ситуацію вртяував винахідник Ілон Маск. Він звернув увагу Роулінг на те, що банки зараз намагаються врятувати свої країни від пандемії COVID-19, і масштабно випускають валюту, але це зменшує довіру до традиційних грошей. Зокрема, саме через це підвищуються шанси криптовалюти.

Як повідомляв ONLINE.UA, за авторством британської письменниці Джоан Роулінг запустили розважальний сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home). Сама письменниця зазначає, що  проєкт створений для дітей по всьому світу, які опинилися на карантині через пандемію COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?