Не можу підібрати слова: Шевченко обрав найсумніший момент у кар'єрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Не можу підібрати слова: Шевченко обрав найсумніший момент у кар'єрі

Не можу підібрати слова: Шевченко обрав найсумніший момент у кар'єрі

Головний тренер національної української збірної з футболу Андрій Шевченко розповів, який моменту кар'єрі вважає найболючішим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ в ефірі телеканалу "Футбол 1".

За словами ексфутболіста, найгіршим моментом стало пенальті під час матчу "Мілан" - "Ліверпуль", то був фінал Ліги чемпіонів у Стамбулі 2005 року.

Зустріч завершилася з рахунком 3:3, тож арбітри призначили пенальті. Шевченко не зміг забити вирішальний м'яч, що призвело до перемоги британців. Окрім того, він не зумів вивести "Мілан" у лідери до фінального сигналу.

"Досі я не можу спокійно дивитися на момент, коли я не забив на останніх хвилинах додаткового часу – Єжи Дудек відбив два моїх удари в упор. Дуже важко зрозуміти, що там сталося", - зазначив тренер.

Нереалізоване пенальті спортсмен визнав помилкою.

"Я повинен був його реалізовувати. До цього я дуже спокійно ставлюся, але момент в грі залишається для мене загадкою. Я не можу підібрати слова, щоб пояснити цю ситуацію", - пояснив Шевченко.

Нагадаємо, у той день "Мілан" завершив перший тайм матчу на свою користь 3:0. Ліверпульці пізніше відігрались та перемогли на етапі пенальті.

Андрій Шевченко став переможцем Ліги чемпіонів 2003 року. Тоді італійський клуб здолав британський "Ювентус". Автором вирішального пенальті став саме українець.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Шевченко підтвердив бажання повернутися на відповідну посаду у ФК "Мілан". За його словами, таке повернення не стоїть на часі, усі думки спрямовані за національну збірну. Він додав, що бажання очолити італійський клуб дуже важливе для нього як для колишнього футболіста команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?