В мережу злили відеокомпромат на світового лідера - усі подробиці скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

В мережу злили відеокомпромат на світового лідера - усі подробиці скандалу

Джерело:  online.ua

Світову політику сколихнув новий резонансний скандал. Депутат парламенту Молдови Юріє Реніца 18 травня на прес-конференції представив шокуючий відеокомпромат на лідера країни Ігоря Додона. За словами нардепа, на відеозаписі колишній очільник Демпартії Володимир Плахотнюк і ексвіцеголова партії Сергій Яралов "передають пакет з грошима президенту Ігорю Додону". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsMaker.

На відеокадрах, показаних депутатом, Плахотнюк тримає в руці пакет, в якому, як стверджує Реніца, знаходяться гроші.

Стенограма розмови:

Ігор Додон:  Знову Ви з пакетами. Віддайте Кості, і завтра він передасть Корнелу, тому що завтра у мене о 5 годині виліт. У понеділок він повинен виплатити зарплати.

Плахотнюк:  Він повинен передати Корнелу?

Ігор Додон:  Так, вони між собою розберуться.

"Не ігнорую припущення, що Ігор Додон в цьому випадку діяв, як і з іншими прокурорами, яких він, всупереч Конституції, покликав до своєї резиденції, щоб вплинути на їх рішення не порушувати або закрити справи, в яких він і члени ПСРМ фігурують як підозрювані в відмиванні грошей в особливо великих розмірах і фінансуванні президентської кампанії 2016 року", - наголосив Реніца.

Варто звернути увагу на те, що увідповідь на звинувачення Ігор Додон написав на своїх сторінках в соціальних мережах, що не знає про вміст пакету, а саме відео є підробкою.

"Я не знаю, що було в тому пакеті, все це було постановкою спеціально для відеозапису. Я публічно звертаюся до Генеральної прокуратури із закликом провести повну перевірку і впевнений, що стоять за цим фейки і маніпуляції будуть розкриті, так само як все було розкрито і щодо попередніх записів", - пише Ігор Додон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Молдова домовилася з РФ про транспортування газу в обхід України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?