Тіна Кароль показала, як виглядає без макіяжу - фанати здивовані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль показала, як виглядає без макіяжу - фанати здивовані

Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка Тіна Кароль не забуває тішити відданих фанатів новими яскравими світлинами. На черговому знімку красуня продемонструвала, як виглядає без професійного мейкапу. Шанувальники зізнаються, що їм важко повірити, що жінка може бути настільки чарівною без косметики, передає ONLINE.UA.

Не можна ігнорувати той факт, що Тіна Кароль є справжньою іконою стилю в українському шоу-бізнесі. Українська зірка регулярно демонструє свій вишуканий смак в одязі та постає у стильних вбраннях. Окрім того, артистка частенько хизується своєю натуральною красою. Так, нещодавно на сторінці фан-клубу зірки в Інстаграмі з'явилося фото, на якому вона постала без макіяжу. Тіна не боїться позувати перед камерами без гриму та не соромиться свого обличчя, коли на ньому немає макіяжу. На її думку, кожна жінка, насамперед, має подобатися собі такою, якою є і не старатися бути кимось іншим.

Співачка зображена на фото у коричневій шапці та білому світшоті. Знаменитість мило усміхається. Також ми можемо побачити ластовиння на обличчі Кароль, яке додає такому образу особливого шарму.

"Нас оточує стільки краси. Настав час її побачити", – сказано в коментарі до світлини.

Шанувальники Тіни запевняють, що обожнюють її й без макіяжу та додають, що співачка завжди дивує їх своїм бездоганним виглядом.

"Це справді дивно, що Тіна без косметики набагато красивіша, ніж з нею; яке ніжне весняне фото; як можно бути такою ідеальною навіть без мейкапу?; які ж гарні у нас українки - Тіна одна із них; завжди бездоганна", - коментують світлину фанати співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль вразила незвичайним образом на шоу Танці з зірками. Вона з’явилася на сцені з короткою стрижкою і в джинсах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?