Це масове вбивство - нардепи накинулися із звинуваченнями на главу МОЗ
Категорія
Україна
Дата публікації

Це масове вбивство - нардепи накинулися із звинуваченнями на главу МОЗ

Джерело:  online.ua

У Верховній Раді України спалахнув новий резонансний скандал. Справа в тому, що депутатка "Голосу" Олександра Устінова під час виступу у парламенті звинуватила очільника МОЗ у брехні, а також заявила, що її фракція буде збирати голоси за відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я. Варто зазначити, що це вже не перший випадок, коли влада жорстко критикує результати роботи глави МОЗ. Нещодавно Степанов мав неприємну розмову з главою Кабміну Денисом Шмигалем та очільником МВС Арсеном Аваковим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ВРУ.

"Нам брешуть про дуже страшний злочин. Два дні тому міністр охорони здоров’я Максим Степанов, якого вже всі охрестили Максим "Костюмов", нам в черговий раз збрехав. Ви всі почули, щодо нас приїхали костюми – і їх будуть розвозити по Україні, по медиках. Я вчора була на митниці, не приїхали костюми. Замість 72 тисяч костюмів приїхало 29. Нам просто брешуть в обличчя в той час, як в Україні кожного дня сто медичних працівників інфікуються "ковідом", - поскаржилася депутатка "Голосу".

Вона також звернула увагу на те, що вчора почалися страйки в Харкові, коли медики виходили й казали: в нас немає чим себе захистити. За словами народної обраниці, Міністерство охорони здоров’я сьогодні фактично вчиняє злочин. Устінова також нагадала, що МОЗ спершу купило костюми для медиків втричі дорожчі – по 488 грн, а тепер ще й не привозять ті костюми. Вона також вважає, що МОЗ вчиняє "масове вбивство" медиків, а сам Максим Степанов "краде і вбиває".

"Ми всі зараз повинні піднімати питання заміщення міністра охорони здоров’я. Сьогодні фракція "Голос" почне збирати підписи за те, щоб ця людина пішла з посади. Я закликаю підписатися під цією постановою. Якщо ви не підпишетеся під нею, ви станете співучасниками цього злочину", - додала нардепка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник МВС Арсен Аваков публічно нагадав своєму колезі Максиму Степанову про кримінальну відповідальність та зазначив, що чекає більш детальної інформації після гучного скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?