Мене списали з рахунків: Ф'юрі розповів, у якому стані переміг Кличка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мене списали з рахунків: Ф'юрі розповів, у якому стані переміг Кличка

Джерело:  online.ua

Британський боксер Тайсон Ф'юрі розповів, що у нього ніхто не вірив, коли 2015 року він переміг на ринку українця Володимира Кличка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Sky News.

За словами чемпіона WBC у суперважкій вазі, протягом майже усієї кар'єри його недооцінювали.

"Мені говорили, що я ніколи нічого не доб'юся і не буду відданий боксу. Потім мене списали з рахунків, тому що я не був гарний тілом, як всі інші, потім вони списали мене, тому що чемпіоном світу в суперважкій вазі був Володимир Кличко", - пояснив Ф'юрі.

Нагадаємо, український боксер лишався непереможеним близько чотирьох років.

"Я повинен був їхати на бій в Німеччину, і мене всі ховали. Потім вони мене ще раз списали, бо я важив 28 стоунів (близько 180 кг) і мав проблеми з психічним здоров'ям, але це не зупинило мене", - додав британець.

Нагадаємо, двобій між Ф'юрі та Кличком 2015 року став однією з найгучніших подій свого часу. З 2011 року британський боксер здобував собі право виступати на рингу проти українця.

Бій тривав усі 12 раундів. Ф'юрі отримав перемогу за рішенням суддів, він водночас став чемпіоном WBO, WBA, IBF, IBO та The Ring.

Цікаво, пізніше стало відомо, що під час матчу проти британця Кличко показав найменшу активність в атаці за всю кар'єру.

Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон світу WBC Тайсон Ф’юрі оголосив перелік зі своїх колег, з якими він хотів би зустрітися на рингу у майбутньому. Сьогоденний контракт британського бійця розрахований на три двобої. За його словами, він готовий до більшого. Повний перелік — в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?