Ілон Маск публічно отримав прочуханки від тещі - деталі конфлікту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск публічно отримав прочуханки від тещі - деталі конфлікту

Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що успішний бізнесмен та винахідник Ілон Маск вшосте став батьком, однак у матері його дівчини Граймс вже є претензії до обранця доньки. Журналістка Сенді Гароссіно публічно рознесла вщент заяву новоспеченого татка у Твіттері та натякнула на його байдуже ставлення до нової родини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Page Six.

Скандал спалахнув після того, як Ілон Маск опублікував лаконічний допис у Твіттері. "Прийміть червону пігулку", – написав винахідник. Його фанати помітити у словах винахідника зв'язок з фільмом "Матриця", у якому головному герою Нео пропонували на вибір дві таблетки – червону, яка розкриє правду про світ, та синю, яка залишить його жити у рожевих окулярах. Однак неофіційна теща бізнесмена, здається, побачила інший сенс допису.

Варто зазначити, що фразу "червона пігулка" часто використовують активісти, які борються за права чоловіків. На їхнє переконання, сучасним світом керують жінки, а чоловіки залишають в несприятливих умовах. Тому мати Граймс Сенді Гароссіно гнівно висловилася про натяки Ілона Маска на нерівноправність позицій. Вона поділилася гнівним коментарем у мережі, проте швидко його видалила.

"Якби ваша дівчина пережила складну вагітність і пологи два тижні тому, і вам було б більше 16 років, ви б зараз голосили ці дурниці про чоловічі права в твіттері?", – поскаржилася "теща" Ілона Маска.

Фанати винахідника вже встигли оцінити масштаби конфлікту в родині. Вони жартують, що "День подяки буде веселим".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск раптово вирішив продати все своє майно, чим розлютив свою наречену Граймс. Усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?