Зірку саги "Сутінки" неочікувано знайшли мертвим зі своєю дівчиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірку саги "Сутінки" неочікувано знайшли мертвим зі своєю дівчиною

Зірку саги "Сутінки" неочікувано знайшли мертвим зі своєю дівчиною
Джерело:  online.ua

30-річного голлівудського актора Грегорі Тайрі Бойса, який прославився після ролі у вампірській сазі "Сутінки", неочікувано знайшли мертвим 13 травня у власній квартирі в Лас-Вегасі разом з 27-річною дівчиною Наталі. Наразі причини раптових смертей не розкривають. Молодого актора разом з його коханою Наталі Адепожу знайшов мертвими двоюрідний брат зірки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання E! News.

Згідно з останніми даними, Грегорі Тайрі Бойс мав би поїхати з Лас-Вегаса до Лос-Анджелеса на акторську роботу і побачити свою 10-річну дочку. Однак родич зірки зранку помітив, що його авто досі припарковане поблизу квартири та вирішив дізнатися, чому брат досі дома - саме так він і знайшов трупи молодих людей.

Варто наголосити, що у день свого 30-річчя Грегорі Бойс зробив шокуючу заяву. Він розповів друзям, що ніколи не вірив у те, що доживе до такого віку, адже за все своє життя зробив чимало помилок. Згодом мати Грегорі Бойса оприлюднила допис у соціальних мережах, у якому розкрила, що в планах сина було відкрити власний ресторан.

Як відомо, актора зробила відомим роль Тайлера Кроулі у фільмі "Сутінки". Хлопець грав студента середньої школи Форкса, який ледь не переїхав Беллу своїм фургоном, перш ніж Едвард врятував їй життя. Бойс також зіграв у короткометражному фільмі "Апокаліпсис" 2018 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома акторка Крістен Стюарт, яка стала особливо популярною після зйомок у фільмі "Сутінки", не засмучується через розрив стосунків з моделлю Стеллою Максвелл. Нещодавно  її сфотографували під час побачення  з невідомою рудоволосою дівчиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?