Українка померла від коронавірусу за кордоном - що відомо про трагічний випадок
Категорія
Події
Дата публікації

Українка померла від коронавірусу за кордоном - що відомо про трагічний випадок

Джерело:  ua.interfax.com.ua

Українська громадянка загинула внаслідок ураження новим коронавірусом COVID-19 за кордоном. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами Сергія Погорельцева — директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ, трагічний інцидент стався у Великій Британії.

"19.05.2020 посольство України у Великій Британії отримало інформацію про смерть 17.05.2020 у м. Чертсі, графство Суррей, громадянки України 1978 р. н., інфікованої коронавірусом. Посольство надає сприяння родичам померлої з оформлення необхідних документів та вирішення питання репатріації тіла", - пояснив дипломат.

Погорельцев додав, випадком цілком займаються представники департаменту консульської служби разом з офіційними диппредставниками України у королівстві.

Нагадаємо, загалом на території Великої Британії підтвердили майже 248 тисяч випадків коронавірусу COVID-19. З них смертельних близько 35 тисяч — найвищий показник після Сполучених Штатів.

В Україні станом на ранок 19 травня виявили 18 876 інфікованих осіб. Кількість померлих сягнула 548.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль виступив з гучною заявою — він наголосив, що уряд дозволить роботу громадського транспорту з 22 травня, а роботу дитсадків і метрополітену з 25 травня. За його словами, дію карантину буде продовжено, однак тепер українці переходять, як і обіцялося раніше, до адаптивного карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?