На цьому тижні: Зеленський виступив з гучною обіцянкою для українців
Категорія
Україна
Дата публікації

На цьому тижні: Зеленський виступив з гучною обіцянкою для українців

На цьому тижні: Зеленський виступив з гучною обіцянкою для українців
Джерело:  online.ua

Кожен медик, який працює над подоланням епідемії COVID-19, отримає надбавку у 300% вже до кінця тижня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ президента Володимира Зеленського під час пресконференції у середу, 20 травня.

За його словами, йдеться про всі області країни.

"На цьому тижні, я думаю, збільшиться кількість областей... І в усіх областях медики, які борються з COVІD-19, отримають ці кошти", - пояснив Зеленський.

Слід нагадати, 20 травня 2019 року відбулася інавгурація нового президента. З цієї нагоди він організував велику пресконференцію у цей самий день у 2020 році.

Масовий захід із залученням десятків журналістів провели у парку поряд з Маріїнським палацом у центрі Києва. Усі учасники повинні були дотримуватися епідемічних правил — носити маски, тримати дистанцію, користуватися антисептиками.

Саме через епідемію нового коронавірусу пресконференцію вирішили організувати просто неба.

Станом на ранок 20 травня в Україні лікарі підтвердили вже 19 230 випадків інфекції. З них смертельних 564, одужали 5 955 українців.

Згадані 300% надбавки медикам — це вже давній скандал. Він полягає у тому, що робітники галузі не отримали гроші вчасно. У МОЗ це пояснили бюрократичними проблемами.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий коронавірус COVID-19 активно поширюється серед представників медичної галузі. За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, протягом останньої доби інфекції підтвердили ще у 46 медиків. Загальна кількість інфікованих серед них зросла до 3 696 випадків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?