Зеленський анонсував великий спортивний проєкт в Україні - про що йдеться
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зеленський анонсував великий спортивний проєкт в Україні - про що йдеться

Джерело:  online.ua

Український державний лідер Володимир Зеленський під час великої пресконференції заявив, що незабаром почнеться виконання масштабного спортивного проєкту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ 20 травня.

За словами президента, йдеться про будівництво 25 об'єктів спортивної інфраструктури у кожній з областей. Їх присвятять видатним спортсменам з цих регіонів.

"Ми почали нову програму з Міністерством спорту і Міністерством регіональної політики. Ми побудуємо 25 спортивних комплексів для кожної області. Дуже важливо розвивати спорт у нашій країні, і я б дуже хотів, щоб ми назвали всі ці об'єкти на честь сучасних український спортсменів", – пояснив Зеленський.

Згідно із заявою голови Офісу президента Андрія Єрмака, поряд з культовим об'єктом буде музей.

"Ми хочемо створити сучасну історію наших спортивних героїв, спортивних легенд. Дуже важливо, щоб ми вшанували людей, які ще живі, які сьогодні ще мають можливість отримати увагу та пошану від суспільства й держави", – додав він.

Передбачається, що проєкт реалізують вже протягом року. Для цього створять робочу групу. Перш за все вона збере усі пропозиції від представників обласного керівництва. Водночас не розкривається деталей фінансування проєктів.

Як повідомляв ONLINE.UA, кожен український медик, який працює над подоланням епідемії COVID-19, отримає надбавку у 300% вже до кінця тижня. Президент Володимир Зеленський виступиз з таким твердженням під час пресконференції у середу, 20 травня. За його словами, йдеться про всі області країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?