Чи буде розпуск Верховної Ради - Зеленський нарешті відповів
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи буде розпуск Верховної Ради - Зеленський нарешті відповів

Джерело:  online.ua

20 травня під час масштабної пресконференції український лідер Володимир Зеленський зізнався, що готовий розпустити Верховну Раду України, якщо народні обранці від партії "Слуги народу" перестануть голосувати за важливі закони чи почнуть лобіювати інтереси якоїсь комерційної групи впливу на владу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу глави держави.

"Що стосується розпуску. Поки партія "Слуга народу" буде голосувати за всі важливі законопроєкти для країни, я буду підтримувати партію "СН", не просто партію, а саме той склад партії, монобільшості, бо вони виконують свою роботу. Як тільки вони не будуть голосувати, не захочуть, якщо будуть лобіювати інтереси тієї чи іншої комерційної групи впливу на політику України, я в той же час – не думаючи навіть ні про що – буду розпускати парламент", - наголосив український лідер.

За словами глави держави, поки народні обранці виконують взяті на себе обіцянки. Володимир Зеленський звернув увагу на те, що вони підтримували і "дуже важливий банківський закон" і земельна реформу, і імпічмент президента, і недоторканість – все, що було записано у передвиборчій програмі. Варто зазначити, що гучні скандали, які спалахували в партії "Слуга народу", український лідер не коментував.

До слова, нещодавно Зеленський мав "жорстку" розмову з нардепом президентської фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком, ресторан якого піймали журналісти на порушенні карантинних обмежень. Цю інформацію підтвердив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Дивіться, нікому не можна (підприємцям працювати під час карантину — ред.). У президента була дуже жорстка розмова з цим народним депутатом (Тищенком – ред.). Дійсно, нікому не можна працювати. Я сподіваюсь, що це буде приклад для інших народних депутатів: якщо ти народний депутат – не треба робити із себе якогось царя чи ще когось. Не можна всім ресторанам працювати", — заявив Тимошенко.

Що цікаво, сам Тищенко заперечує, що розмовляв із Зеленським про свій ресторан "Велюр". Подібні скандальні ситуації президент не коментує.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок бойовиків "ЛНР" Леонід Пасечник почав погрожувати українському лідеру Володимиру Зеленському та попередив, що окупанти уже готові до наступу на українські позиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?