Наступну церемонію Оскар можуть перенести - у чому причина
Категорія
Культура
Дата публікації

Наступну церемонію Оскар можуть перенести - у чому причина

Наступну церемонію Оскар можуть перенести - у чому причина
Джерело:  online.ua

У Голлівуді припустили перенесення церемонії нагородження премією "Оскар" наступного 2021 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

За даним джерел видання, представники Американської академії кіномистецтв роздумують про перенесення через пандемію коронавірусу COVID-19.

Анонімні інформатори стверджують, поки що немає жодних термінів реєстрації заявок та інших конкретних дат. Офіційно церемонія залишається запланованою на 28 лютого 2021 року. Транслювати подію повинен телеканал ABC.

"Ймовірніше, її перенесуть", – підкреслив представник організаційної команди.

Наразі остаточно відомо про певні зміни у правилах відбору учасників конкурсу. Якщо фільм повинен був вийти у кінотеатри, однак через поширення коронавірусу з'явився лише онлайн, його творці все одно можуть претендувати на нагороду.

Нагадаємо, інфекція COVID-19 паралізувала культурне життя людства та інші прибуткові масові заходи — зокрема й спортивні. У більшості країн світу скасували чи відтермінували концерти, фестивалі, закрили кінотеатри та інші подібні об'єкти.

Станом на 20 травня на планеті підтвердили вже понад 4,9 мільйона випадків коронавірусу COVID-19. Кількість смертельних випадків досягла 323 тисяч, майже 92 тисячі з них — у Сполучених Штатах.

Як повідомляв ONLINE.UA, 92-а церемонія "Оскар" відбулася на початку лютого 2020 року. Зоряні статуетки вручали у 24 номінаціях, але головними з них вважаються 10 категорій. Сенсацією заходу став переможець в категорії "Кращий фільм" — вперше в історії кінопремії нагороду віддали картині іноземною мовою. Хто отримав головні нагороди у світі кіно на Оскарі-2020 — повний список переможців за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?