Ціни на проїзд у транспорті: чого чекати після карантину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на проїзд у транспорті: чого чекати після карантину

Ціни на проїзд у транспорті: чого чекати після карантину
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Владислав Криклій оголосив, що ціни на проїзд залізницею, а також автомобільним транспортом не зростуть після послаблень карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ за підсумками урядового засідання 20 травня.

За словами міністра, покрокове відновлення пасажирського руху передбачається вже з 22 травня.

"Що стосується залізничних перевезень – напевно, найбільш чутливе питання – підвищення вартості не відбудеться. Ми чудово усвідомлюємо соціальний ефект і важливість цих перевезень", – пояснив він.

Те ж саме стосується автобусних пасажирських перевезень. Утім, це питання відноситься до повноважень місцевої влади.

"Коли вони (перевізники - ONLINE.UA) пропонують маршрути і виграють конкурси, то встановлюють вартість. На маршрутних таксі вона встановлена на рівні міст і не має збільшуватися, окрім якщо міста вирішать її переглядати, чого б ми не радили", – підкреслив посадовець.

Нагадаємо, 22 травня починається другий етап послаблень карантину. Загальні обмеження продовжили до 22 червня.

Станом на середу, 20 травня, на території Україні лікарі підтвердили вже 19 230 випадків коронавірусу COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр інфраструктури Владислав Криклій пояснив, яким чином в Україні відновлюватимуть рух громадського транспорту, зокрема — у метрополітенах. За його словами, робота транспорту буде відновлюватися з 22 травня. Для цього необхідні певні умови, які саме — за посланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?