Від цього нікуди не дітися: Вайлдер несподівано дав пораду Кличку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Від цього нікуди не дітися: Вайлдер несподівано дав пораду Кличку

Від цього нікуди не дітися: Вайлдер несподівано дав пораду Кличку
Джерело:  online.ua

Колишній боксер-чемпіон світу Деонтей Вайлдер заявив, що його колега з України Володимир Кличко немає перешкод для повернення на ринг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на WBN.

За його словами, українцю для цього необхідна лише якісна підготовка.

"Нам потрібно подивитися, на що Володимир здатний. Нехай повертається і покаже це. Коли Кличко бився з Джошуа, то перед цим він був відсутній два роки. Він може жити дуже довго лише за рахунок свого імені. Але не можна сказати, що він був кимось, адже він все ще залишається Кличком, який робив неймовірні речі та від цього нікуди не дітися. Але якщо він хоче повернутися на ринг, то він повинен добре підготуватися", - пояснив Вайлдер.

нагадаємо, востаннє Володимир Кличко виходив на ринг у квітні 2017 року. Тоді він отримав жорсткий нокаут від Ентоні Джошуа. Того ж літа український боксер оголосив про завершення кар'єри. Утім, наразі регулярно з'являються чутки про ймовірне повернення 44-річного бійця.

Паралельно про повернення для проведення виставкових боїв оголосили такі легенди світового боксу, як Майк Тайсон та Евандер Холіфілд. Перший вже розпочав суворі тренування, відеозаписи яких нещодавно оприлюднили в інтернеті — кадри вражають, зважаючи на 53-річний вік боксера.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер Тайсон Ф’юрі розповів, що у нього ніхто не вірив, коли 2015 року він переміг на ринку українця Володимира Кличка. За словами чемпіона WBC у суперважкій вазі, протягом майже усієї кар’єри його недооцінювали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?