Чому насправді зраджують чоловіки - психотерапевт приголомшив відповіддю
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чому насправді зраджують чоловіки - психотерапевт приголомшив відповіддю

Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський психотерапевт Гері Ньюман вирішив відповісти на запитання, яке найбільше хвилює більшість жінок - він розповів, чому насправді зраджує більшість чоловіків. За його словами, це відбувається не через сексуальний потяг чи фізичну привабливість інших жінок. В результаті свого дослідження він дійшов доволі неочікуваного висновку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Business Insider.

Щоб з'ясувати правду Ньюману довелося опитати понад 200 невірних чоловіків, щоб дізнатися, що саме підштовхнуло їх до зради. 48% чоловіків несподівано зізналися, що зрадили своїй другій половині через емоційну незадоволеність. За словами експерта, брак уваги і душевного тепла є ключовими факторами чоловічих зрад.

"Чоловіки набагато більш чутливі істоти, ніж може здатися на перший погляд, і якими сприймає їх суспільство. Вони потребують похвали і захоплення, тому якщо недоотримують цього в сім'ї, намагаються знайти на стороні", – заявив Гері Ньюман.

Що важливо розуміти, доволі часто цю необхідну похвалу і визнання чоловіки можуть отримати в офісі. Дослідження підтвердило той факт, що близько 40% невірних чоловіків зрадили саме з колегами. Чому? Психотерапевт запевняє, що жіноча частина колективу частіше хвалить чоловіків за добре виконану роботу, що неодмінно підвищує їх самооцінку.

"Цікаво, що фізична привабливість також не відіграє важливої ролі у зраду, як думають жінки. З’ясувалося, що близько 88% чоловіків зраджували дружинам чи дівчатам з менш привабливими жінками. Але незалежно від причини, що підштовхнула чоловіків до зради, 68% з них відчувають почуття провини", - пише видання.

Раніше ONLINE.UA розповідав, як навчитися всі 24 години на добу проводити зі своїми коханими людьми, щоб уникнути сварок, образ і непорозумінь. Практичними порадами з українцями поділився відомий артист Володимир Дантес, який є чоловіком Наді Дорофєєвої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?