Окупанти підбили військову вантажівку на Донбасі - є втрати серед бійців
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти підбили військову вантажівку на Донбасі - є втрати серед бійців

Джерело:  online.ua

Російський агресор завдав нового потужного удару на Донбасі у четвер, 21 травня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За офіційними даними, окупанти обстріляли з мінометів позиції українських підрозділів у Луганській області.

"Сьогодні, 21 травня, на Луганщині, внаслідок влучання міни 120 калібру в вантажний автомобіль загинув мужній український захисник. Також один військовослужбовець отримав поранення та ще четверо – бойові травмування. Постраждалих воїнів було доставлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу", - пояснили у командуванні.

В ООС підкреслили, що злочинні витівки окупаційних військ не лишаються без відповідей.

"Для придушення вогню противника підрозділи Об’єднаних сил застосували наявне озброєння. Втрати загарбників уточняються", - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, останнього часу на Донбасі спостерігається нове загострення. Ватажки так званої "ЛНР" оголосили повну бойову готовність та стали погрожувати офіційному Києву наступом — для відтягування фронту далі на підконтрольну українську територію.

Водночас українська сторона скликала термінову зустріч на рівні Тристоронньої контактної групи у Мінську через такі провокації.

Як повідомляв ONLINE.UA, після новин про загострення ситуації на Донбасі та погроз ватажка "ЛНР" Леоніда Пасечника главі держави Володимиру Зеленському та бійцям ООС з’явилася інформація про те, що російському артилерійському полку на кордоні з Україною та Білоруссю надіслали на озброєння 10 нових самохідних гаубиць 2С33 "Мста-СМ2". Варто зазначити, що йдеться про 856 артилерійський полк, який знаходиться у Почепі Брянської області – менш як за 60 кілометрів від Чернігівської та Сумської областей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?