Потап зізнався, хто із зірок образив Тіну Кароль та Дана Балана
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап зізнався, хто із зірок образив Тіну Кароль та Дана Балана

Потап зізнався, хто із зірок образив Тіну Кароль та Дана Балана
Джерело:  YouTube

Найуспішніший репер українського шоубізнесу Потап не втомлюється ділитися з українцями подробицями шоу "Голос країни". Нещодавно він зважився розповісти про сюжет, який вирізали з ефіру. Артист зазначає, що шоумен Володимир Остапчук під час своїх жартів образив зіркових тренерів Дана Балана і Тіну Кароль. Про це Потап розповів під час YouTube-шоу "2POPODCAST", яке організував разом із ексучасником гурту "Время и Стекло" Позитивом, передає ONLINE.UA.

Репер звернув увагу на те, що уього року участь у вокальному проєкті приймав Володимир Остапчук. Шоумену дуже подобається стендап і він вирішив влаштувати "прожарку" для зіркових тренерів. Однак не всі оцінили старання та гумор ведучого.

"У гумор полізли всі. Остапчук зробив прожарку на "Голосі". Він вийшов на сцену, а я сидів у кріслі. Володимиру здається, що він класно жартує і впевнено це робить. Це смішно. Ми поважаємо Остапчука, бо він намагається пожартувати. На нього образилися тоді всі, окрім Насті і Потапа. Цей момент вирізали з ефіру", – зізнався Потап.

Репер уточнив, що шоумен сказав про Дана, що це єдиний гастербайтер, який поїхав заробляти гроші в Україну, а не в Італію. Співак й не приховував, що образився не цей жарт.

"Ти вважаєш, що цей жарт якось тебе характеризує?", - поцікавився Балан.

Потап зазначає, що артист мав довгу промову. Так само Остапчук сказав щось в сторону Тіни Кароль, яка також образилася, проте нічого не відповіла. Також ведучий невдало пожартував і про Монатіка, проте Потапу вдалося знайти потрібні слова, щоб виконавець не образився на ведучого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що талановита українська співачка Тіна Кароль на черговому знімку продемонструвала, як виглядає без професійного мейкапу - фанати зізнаються, що світлина їх здивувала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?