Хочу знова побити: Тайсон Ф'юрі зробив відверте й шокуюче зізнання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хочу знова побити: Тайсон Ф'юрі зробив відверте й шокуюче зізнання

Хочу знова побити: Тайсон Ф'юрі зробив відверте й шокуюче зізнання
Джерело:  online.ua

Боксер-чемпіон за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі виступив із гучним зізнанням щодо американського опонента Деонтея Вайлдера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його акаунт в Instagram.

За словами британського бійця, він не може дочекатися третього бою, бо хоче розбити обличчя Вайлдеру знову.

Ф'юрі розповів, що активно тренується, особливо вранці — це допомагає йому зберігати спокій.

"Без них я був у важкій боротьбі з собою. Я був би в такій депресії, в такому пригніченому стані й в такому неспокої. Але так, ці тренування змушують мене рухатися, мотивують мене кожен день. Зараз я тренуюся чотири рази на день, чотири рази в день", – пояснив спортсмен.

Боксер зізнався — тренування вкрай важкі.

"Вранці кругова, потім кардіо, потім обтяження, потім кардіо. Абсолютно вимотує. Дуже хочу повернутися на ринг і побити Деонтея Вайлдера ще раз, знову розбити обличчя Вайлдера", - підкреслив Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше бій Ф'юрі — Вайлдер відбувся уже двічі. Перший, у грудні 2018 року, завершився нічиєю. Це спричинило потужну хвилю критики проти рефері. Йому дорікнули у занадто повільному відраховуванні нокдауну Вайлдера.

Друга дуель британця та американця завершилася остаточно на користь Ф'юрі. Він влаштував супернику технічний нокаут у четвертому раунді — рефері зупинив бій.

Третій поєдинок повинен відбутися, як тільки це дозволять глобальні карантинні обмеження.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер Тайсон Ф’юрі розповів, що у нього ніхто не вірив, коли 2015 року він переміг на ринку українця Володимира Кличка. За словами чемпіона WBC у суперважкій вазі, протягом майже усієї кар’єри його недооцінювали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?