Девід Лінч злякав мережу архівною короткометражкою "Пожежа" - моторошне відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Девід Лінч злякав мережу архівною короткометражкою "Пожежа" - моторошне відео

Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський кінорежисер, музикант та актор Девід Лінч давно не тішив своїх віданних фанатів новими роботами, однак, напевно, останні події, що сколихнули світ, надихнули талановитого митця на звершення. Так, 21 травня Лінч неочікувано для всіх опублікував архівну короткометражку під назвою "Пожежа". Вперше ролик був оприлюднений на офіційному YouTube-каналі режисера, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що короткометражна стрічка "Fire/Pozar" була знята ще 5 років тому і раніше демонструвалася тільки на декількох бієнале і виставках. За словами Девіда Лінча, головним завданням 10-хвилинного ролика є вплив на емоції глядача. Лінч особисто намалював і поставив фільм, автором анімації став Норико Міякава, а композитором - Марек Жебровський. Раніше вони з Лінчем записали спільний альбом "Polish Night Music".

Фанати легендарного кінорежисера засипали роботу майстра тисячами лайків та сотнями коментарів.

"Такі речі тривали занадто довго, радий, що хтось нарешті підняв кришку; виявляється, я можу перестати моргати на 10 хвилин; Це красиво і жахливо, як і все твоє мистецтво, в яке я закохався за ці роки. Ми любимо тебе, Девіде!; тільки не зникай! Хоча й страшно дивитися, проте краще з тобою, ніж без тебе; У мене тепер будуть кошмари - це 100%; ось що буває, коли творить справжній геній; нічого не зрозуміло, проте дуже цікаво; ми так довго цього чекали - ну нарешті", - діляться враженнями фанати Девіда Лінча.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вітчизняна кінострічка "Тільки диво" стала переможцем Міжнародного кінофестивалю для дітей та юнацтва WonderFest - усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?