Масове вбивство на Житомирщині - мисливець холоднокровно перестріляв групу киян
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство на Житомирщині - мисливець холоднокровно перестріляв групу киян

Масове вбивство на Житомирщині - мисливець холоднокровно перестріляв групу киян
Джерело:  online.ua

У Житомирській області затримали чоловіка з рушницею, який напередодні уночі застрелив сімох людей, відпочивавших компанією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заступника голови МВС Антона Геращенка у Facebook.

За його словами, під селом Новоселиця зібралася компанія з восьми киян для відпочинку. До них приєднався власник місцевого ставка.

Спочатку вони мирно ловили рибу та розпивали алкогольні напої. Шість відпочивальників пішли вночі спати у домівку на березі, інші двоє залишилися разом із власником пиячити далі - це сталося близько першої години ночі.

"Орендар ставка, професійний мисливець на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з належного йому гладкоствольної мисливської рушниці", - додав Геращенко.

Спочатку зловмисник 1962 року застрелив двох гостів, які були з ним. Потім він пішов до будівлі та почав вбивати людей там. Один з них зумів вибігти у ліс, звідти дістатися найближчого села та викликати поліцію. Наразі головного підозрюваного затримали, зброю вилучили.

"Затриманого направлять на судово-психіатричну експертизу, після якої суд вирішить осудний він чи ні. Думаю, що суд не матиме іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох", - зауважив посадовець.

Слідчі розпочали процес згідно зі ст. 115 УКУ про умисне вбивство. Закон встановлює покарання за цією статтею в ув'язнені від 10 до 15 років, або ж на довічний термін.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський медичний центр постраждав від нападу злочинців, які скоїли пограбування. За даними правоохоронців, троє зловмисників вже знаходяться під вартою. Вони зуміли затримати головних підозрюваних вже того ж дня. У них виявили кілька вкрадених мобільників, печаток, а також гроші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?