Кличко тренує Холіфілда до нових боїв: цікаві деталі повернення легенди
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко тренує Холіфілда до нових боїв: цікаві деталі повернення легенди

Джерело:  online.ua

Легенда світового боксу Евандер Холіфілд активно готується до свого гучного повернення на ринг — допомагає йому у цьому українець Володимир Кличко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram-акаунт видатного боксера.

Той оприлюднив відеоролик своїх суворих щоденних тренувань. На відео можна побачити Кличка. Він присутній у команді з інших тренерів, які повертають професійну форму Холіфілду.

"Команда Холіфілда готується до бою", – підписав 57-річний боєць відеоролик.

Нагадаємо, Холіфілд оголосив про своє повернення на ринг майже одразу після аналогічної заяви Майка Тайсона — свого колишнього суперника. Він вийде на кілька виставкових боїв, однак про них майже нічого невідомо, ані імен противників, ані дат чи місць проведення.

Окремі медіа та експерти вважають, що у двобої можуть зійтися старі "вороги" - Холіфілд і Тайсон, які до того зустрічалися у кар'єрі двічі. Такі відомості ще не підтверджені жодним авторитетним джерелом.

Нещодавно з'явилися інші дані — про те, що суперником "залізного Майка" стане Шеннон Бріггс, ексчемпіон світу у важкій вазі. Спортсмен сам це підтвердив в інтерв'ю. Утім, це не означає, що легендарні суперники не зможуть зустрітися після цього бою.

Кожен бій Тайсона і Холіфілда у минулому супроводжувався скандалами. Вони пройшли у 1996 та 1997 роках, обидва завершилися погано для Майка. Друга зустріч на рингу закінчилася передчасно — Тайсона дискваліфікували за той відомий укус за вухо суперника.

Як повідомляв ONLINE.UA, Евандер Холіфілд озвучив свою версію щодо відомого інциденту. За його словами, Тайсон вирішив зробити щось божевільне — наприклад, вкусити суперника за вухо до крові — щоб не втратити обличчя через поразку. Тоді, у 1997 році, медіа повідомили про проблеми зі здоров’ям у Холіфілда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?