З сьогоднішнього дня - МВС повідомило чудові новини українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

З сьогоднішнього дня - МВС повідомило чудові новини українцям

З сьогоднішнього дня - МВС повідомило чудові новини українцям
Джерело:  online.ua

У зв'язку з ослабленням карантину в Україні в сервісних центрах МВС відновили прийом практичних іспитів на отримання водійських прав. У відомстві уточнили, що тепер будуть приймати іспити за новими правилами - послуга буде надаватися за умови наявності маски і при відсутності ознак захворювання на ГРВІ у людини, яка хоче отримати права. Що потрібно для проходження практичного іспиту для отримання водійських прав, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС.

Практичні іспити будуть приймати тільки за попереднім записом в тому сервісному центрі МВС, де людина проходила теоретичний іспит. До речі, результати теоретичного іспиту вважаються дійсним протягом трьох місяців, в яких не враховується період карантину - з 19 березня по 21 травня 2020 року.

Для складання теоретичного іспиту на права потрібні наступні документи:

  • паспорт громадянина України або документ, що засвідчує особу і підтверджує його громадянство або спеціальний статус (з відміткою про місце реєстрації);

  • копія довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків;

  • діюча медична довідка про придатність до керування транспортним засобом (форма 083 / у);

  • оригінал і ксерокопія документа про зміну особистих даних (при необхідності).

Електронне свідоцтво про закінчення автошколи вноситься закладом самостійно до Єдиного державного реєстру транспортних засобів, отже його наявність в паперовому вигляді не є обов'язковою.

Нагадаємо, 12 травня МВС відновило роботу своїх сервісних центрів, які здійснюють реєстраційні дії з автотранспортом. Після двох місяців карантину, коли українці не могли оформити покупку або продаж автомобілів, вони почали приймати громадян, але тільки за попереднім записом. За новими правилами роботи, на кожних 10 м площі приміщення зможе знаходиться тільки один клієнт, а відстань між відвідувачами повинна бути не менше 1,5 метра. При цьому всім клієнтам на вході вимірюють температуру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МВС попередили українців, що вже з 1 червня в Україні почне працювати система відеофіксації порушень правил дорожнього руху. На першому етапі камери, які фіксуватимуть порушення водіїв, встановлять в Києві і навколо столиці. Спочатку запустять 50 камер, всього система розрахована на 6 тисяч пристроїв, які будуть розміщені по всіх містах України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?