Масове вбивство на Житомирщині: з'явилися нові шокуючі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство на Житомирщині: з'явилися нові шокуючі деталі

Масове вбивство на Житомирщині: з'явилися нові шокуючі деталі
Джерело:  zhitomir.info

На Житомирщині у ніч на 22 травня сталося масове вбивство — жертвами його стали колишні учасники АТО й волонтери. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прокуратуру області та регіональні медіа.

За офіційними даними, АТОшники приїхали групою на ставок, де планували відпочити.

"Між власником ставу, місцевим жителем, 1962 року народження, і групою приїжджих осіб виник конфлікт, під час якого власник водойми із мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловік. За попередньою інформацією, серед них – колишні учасники АТО та волонтери, також є жителі міста Києва", - відзначили у прокуратурі.

Місцеві ЗМІ з посиланням на поліцію Житомирщини повідомили, що згаданий винуватець стрілянини напередодні став фігурантом справи про вимагання хабаря. Начальник райвідділу поліції області намагався отримати від володаря ставу 10 тисяч гривень, обіцяючи "невтручання у діяльність, пов’язану з розведенням риби".

Утім, цей інцидент не пов'язаний із подальшою трагедією. Зокрема, компанія колишніх учасників АТО не приїжджала у майбутнє місце злочину для "розбірки". Наразі тривають слідчі дії, які дозволять встановити мотиви стрілка та причини ймовірної сварки.

Нагадаємо, з групи відпочивальників зумів вижити лише один. Він урятувався, бо встиг втекти у ліс. Звідти постраждалий дістався найближчого села, де й звернувся по допомогу поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Житомирській області затримали чоловіка з рушницею, який напередодні уночі застрелив сімох людей, відпочивавших компанією. За даними заступника голови МВС Антона Геращенка, під селом Новоселиця зібралася компанія з восьми киян для відпочинку. До них приєднався власник місцевого ставка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?